Campingvogn

På Gammelmark Strand Camping har vi masser af muligheder for dig, uanset om du rejser med campingvogn eller telt. Om I ønsker kun at komme forbi på et kort besøg på jeres tur igennem Europa eller om I ønsker at bruge uger på at udforske Sønderjylland. Vi har den helt rigtige plads til jer!

Campingpladsen

Strandcamping eller panoramaudsigt?

Camper tæt på stranden, i bakkerne eller tæt på vores servicefaciliteter! Vi har masser af muligheder for jer. Vi har næsten 300 pladser. De er inddelt i områder, der er opkaldt efter danske konger og historiske personer. Mere end 80 % af vores pladser har en smuk havudsigt. Det giver jer en god chance for et kig udover vandet imod Dybbøl Mølle og Sønderborg i løbet af jeres ophold.

Se kort og pladsoversigt her.

Kong Frederik

Åbent område nær stranden

Område F

Dette område er opkaldt efter Kong Frederik IX. Flådens konge og vores Dronnings far. Somrene tilbragte han med sin familie på Gråsten Slot. Herfra besøgte han ofte Gammelmark. Læs mere om det her!

Mange af vores autocampergæster foretrækker pladser i dette område. Her kan du slå lejr, hvor du vil. Du behøver kun at holde den foreskrevne minimumsafstand på 3 meter mellem enhederne.

Et godt sted for grupper, der rejser sammen, da det som regel er muligt at campere tæt på hinanden eller lige ved siden af hinanden.

Funktioner i udstyret

Autocamper

Campingvogn

Overskydende længde

Telt

Dronning Dagmar

Sted tæt på stranden

Område D

Hvis du vælger Königin Dagmar som dit favoritområde, kommer du til at campere meget tæt på stranden. Her har du skoven bag dig og havet lige for øjnene af dig. Området ligger tæt på campingpladsens egne vandrestier og den populære vandresti Gendarmstien.

Funktioner i udstyret

Autocamper

Campingvogn

Telt

Holger Danske

Sted tæt på stranden

Område H

Tæt på vores hovedbygning og reception finder du området, der er opkaldt efter Holger Danske, den legendariske helt og beskytter af Danmark.

Pladserne ligger på et fladt område med hække. Det gør området til det tætteste, man kommer på en “normal” campingplads. De fleste af pladserne er omgivet af hække og giver masser af sol og god beskyttelse mod vinden. Herfra kan man se den smukke solnedgang hele sommeren, og området ligger lige ud til markerne.

Herfra er dine børn ikke langt fra en af vores hoppepuder og de 3 legepladser, som ligger meget tæt på.

Funktioner i udstyret

Autocamper

Campingvogn

Telt

Gorm den Gamle

Plads i midten

Område G

Gorm den Gamle var en af de første danske konger og far til Harald Blåtand.

Vores mindste kvadratiske område er opkaldt efter ham. Samtidig er det det område, der egner sig bedst til dem, der ikke er så gode til at stå på benene. Den ligger tæt på vores hovedbygning med bad/toilet, køkken, vaskerum, tv-stue, kiosk og reception. Et smukt, fredeligt og afskærmet sted, tæt på 3 legepladser.

Funktioner i udstyret

Autocamper

Campingvogn

Telt

Dronning Margrethe

Terrasse med panoramaudsigt

Område M

Kong Frederik IX, som et område af pladsen også er opkaldt efter, havde tre døtre. En af dem er den nuværende dronning af Danmark, dronning Margrethe II. Dette område er opkaldt efter hende.

Denne plads er opdelt i terrasser og ligger på en stor bakke. Herfra har du helt sikkert den smukkeste udsigt over Düppeler Mühle og Sønderborg. Parkeringspladserne i dette område er meget store – mindst 100 m² pr. enhed. Alle pladser har vand- og spildevandstilslutning.

Fra den østlige del af området er det tæt på vores største legeplads, fodboldbanen og indhegningen med dværggederne.

Funktioner i udstyret

Autocamper

Campingvogn

Telt

Erik Ejegod

Stort terrasseområde

Område E

Erik Ejegod var konge af Danmark fra 1095 til 1103.

I det område, der er opkaldt efter ham, finder du nye, store komfortrum. Pladserne ligger tæt på swimmingpoolen og vores største legeplads. Området ligger også lige ved siden af vores største servicebygning. Her finder du bl.a. det store fælleskøkken med den store grillplads lige ved siden af.

Pladserne på Erik Ejegod er vores største. De fleste af pladserne er større end 150 m². Hver enhed har sin egen eltilslutning, vandhane og spildevandstilslutning.

Funktioner i udstyret

Autocamper

Campingvogn

Telt

Gratis WLAN

På Gammelmark kan I holde kontakten med dem derhjemme imens I er på ferie med vores gratis Wi-Fi. I modtager en Wi-Fi-kode ved check-in og derfra er der ubegrænset adgang.

Desværre kan vi dog ikke garantere den hurtigste forbindelse i de uger hvor vi er fuldt booket på campingpladsen.

Elektricitet

Du kan få elektricitet på alle vores pladser, afregnet efter faktisk forbrug.

Når du tjekker ind, får du et kort, som du kan fylde op med kredit til vores el-tappepoint. Det samme kort bruges også til barrieren ved indkørslen, til familiens badeværelse, swimmingpoolen og vaskerummet. Du kan læse mere om vores servicefaciliteter her og om swimmingpoolen her.

Hvis du har brug for en adapter for at bruge vores stikkontakter, kan du låne en i receptionen ved ankomst. Vores stikkontakter bruger CEE-stik.

Hunde er velkomne

På Gammelmark Strand Camping elsker vi hunde – vi har endda en kontorhund. Vi har bare et lille sæt regler omkring vores pelsede venner.

  • Respekter venligst at ikke alle andre gæster er lige så vilde med hunde som vi er.
  • Hunde skal føres i snor på vores område.
  • Hvad end din hund efterlader er dit ansvar, så saml det venligst op.

Hvis I husker dette lille sæt regler har vi måske en godbid til jeres gode hund i receptionen. Vi kan ikke vente med at sige hej!