Legepladser

Store eventyr for de mindste

På Gammelmark Strand Camping er der aldrig langt til en af vores legepladser, for dem har vi masser af! Spredt over hele campingpladsen har vi over fem legepladser med noget for enhver smag.
Vi har sørget for at der er udfordringer nok til børn i alle aldre. Så om børnene er til svævebaner eller gynger, sandkasser eller fodbold, er der muligheder på Gammelmark Strand Camping.

Hos os kommer børn i alle aldre og fra hele europa, så vi er sikre på at hvis I har børn med, skal de nok få tiden til at gå! Hvem ved om de måske får nye venner? Bliver Europamestre i mooncart? Eller lærer at sige gyngestativ på et fremmed sprog? Vores erfaring er at børnene på campingpladsen leger fint sammen uanset hvor de kommer fra. Her er der højt til loftet og langt til bunden af sandkassen.

Hvis vores legepladser er for få og pladsen for lille kan I altid gå på opdagelse i naturen omkring pladsen. Læs mere om dyrene og naturen omkring Gammelmark her.

Vi har også flere alternativer til vores legepladser. I har også mulighed for at besøge en tv-stue, stranden eller vores swimmingpool.

Er I rigtigt eventyrlystne? For så er der rig mulighed for Geocaching i området omkring campingpladsen. Oplevelsen starter her.