Campinghytter

Tag på ferie eller weekend ved havet. Her på Gammelmark Strand Camping har vi fire Campinghytter i nærheden af stranden og direkte ved Gendarmstien.

Vi har fire Campinghytter for fire eller seks overnatningsgæster.

Se oversigten over vores hytter herunder:

Hytte S - Den lille hytte med den store udsigt

Hytte S er vores mindste hytte. Den har dog pladsens absolut bedste udsigt over Vemmingbund mod Dybbøl Mølle og Sønderborg.

Køkken

Hytten har ikke sit eget køkken, men den ligger dog næsten lige ved siden af vores store fælleskøkken. Her har hytten sit eget skab i køkkenet som er udstyret med bestik og service, potter og pander.

Sovepladser

I hytten findes der fire sovepladser. To af dem er en køjeseng og de andre to er sovesofaer. Der er dyner og puder i hytten. Sengelinned kan medbringes eller lejes hos os.

Faciliteter

Hytten har en overdækket terrasse med havudsigt, en bænk og to havestole. Sanitære faciliteter findes i medborgerhuset i nærheden af hytten.

Klik på “Panorama” for at se hytten indvendigt. (Bemærk dog at der er sket en del siden billedet er taget, så hyttens udsigt er ikke repræsentativ på billedet. Derudover er hytten nu udstyret med et køleskab, en elkoger og en kaffemaskine.)

Outlook fra hytte S

Denne type hytte er et hit henover sommeren da den ligger godt i læ med en stor græsplane foran. Masser af plads til leg og sol. Hytten bruges især til korte ophold af vandrere på Gendarmstien.

Køkken

Hytten er udstyret med et lille køkken med kogeplader, et køleskab, elkoger, kaffemaskine -samt bestik og service. Nok udstyr til en campingferie, men forvent ikke de optimale vilkår til den store festmiddag.

Sovepladser

Sovepladserne er fordelt på to hemse, hver med to madrasser. Man kommer op på hemsene ad en stige. Så hvis ikke I er de hurtigste på en stige vil vi anbefale et af vores andre alternativer. Der er dyner og puder i hytten. Sengelinned kan medbringes eller lejes hos os.

Faciliteter

Hytten har en overdækket grillterrasse med havudsigt, som man deler med de to nabohytter. Du finder sanitære faciliteter i hovedbygningen lige ved siden af hytterne.

Klik på “Panorama” for at se hytten indvendigt.

Vi har to campinghytter af type 1. De ligger ved siden af hinanden og tæt på vores servicefaciliteter.

Hytten er vores største hytte. Som tilmed har havudsigt direkte fra terrassen. En stor og lys hytte med masser af plads. Perfekt til et ferieophold eller som base når I udforsker Sønderjylland!

Køkken

Hytten er udstyret med et køkken med kogeplader, et køleskab, elkoger, kaffemaskine -samt bestik og service. Nok udstyr til en campingferie, men forvent ikke de optimale vilkår til den store festmiddag.

Sovepladser

I hytten findes der seks sovepladser. Fire af dem ligger i stueetagen og to mere på en hems. Man kommer op på hemsen ad en stige. Så hvis ikke I er de hurtigste på en stige vil vi anbefale at tage en af sengene i stueetagen. Der er dyner og puder i hytten. Sengelinned kan medbringes eller lejes hos os.

Faciliteter

Hytten har en overdækket grillterrasse med havudsigt, som man deler med de to nabohytter. Du finder sanitære faciliteter i hovedbygningen lige ved siden af hytterne.

Klik på “Panorama” for at se hytten indvendigt. (Bemærk dog at der ikke længere er et fjernsyn i hytten.)

Hytten XL er vores største hytte. Fra terrassen er der havudsigt og risiko for smuk solnedgang.

Gratis WLAN

På Gammelmark kan I holde kontakten med dem derhjemme imens I er på ferie med vores gratis Wi-Fi. I modtager en Wi-Fi-kode ved check-in og derfra er der ubegrænset adgang.

Desværre kan vi dog ikke garantere den hurtigste forbindelse i de uger hvor vi er fuldt booket på campingpladsen.

Hunde er velkomne

På Gammelmark Strand Camping elsker vi hunde – vi har endda en kontorhund. Vi har bare et lille sæt regler omkring vores pelsede venner.

Vi beder om forståelse for, at ikke alle vores gæster deler den samme begejstring for hunde, som vi gør. Vi vil derfor gerne gøre opmærksom på, at hunde altid skal føres i snor på vores område. Det er også dit ansvar at fjerne din hunds efterladenskaber – sørg for at samle dem op.

Hvis I husker dette lille sæt regler har vi måske en godbid til jeres gode hund i receptionen. Vi kan ikke vente med at sige hej!