Swimmingpool

Vores populære mødested

Vores udendørs opvarmede swimmingpool er altid et hit!

Et udsøgt og yndet samlingspunkt når solen skinner med masser af plads til solbadning, leg og svømning.

Poolområdet er afskærmet hele vejen rundt, så der altid er mulighed for at finde en plads med læ eller skygge.
Der er solsenge til solbadning og borde til hygge.

Vores swimmingpool er åben fra juni til september måned. Den præcise åbningsdato kan variere efter vejr og vind.

Selvom vores swimmingpool kan virke lidt stor for de mindste, er den inddelt i tre forskellige dybder. Dermed er der en god chance for at alle i familien kan være med når der skal bades. Hvem ved om det er på Gammelmark Strand Camping børnenes første svømmetag bliver taget?
Børn skal naturligvis ledsages af en voksen, og svømning er på eget ansvar. Vi har ingen livredder og derfor er der en række retningslinjer I skal følge når I benytter vores poolområde. Følg derfor til enhver tid skiltningen i poolområdet.

Vandet opvarmes hovedsagligt af solvarme og solfangere og temperaturen er 22-25 grader celcius.

Vær opmærksom på at adgang til poolområdet koster ekstra og trækkes via jeres strøm- og adgangskort. Se priserne på adgang til poolområdet her.

Vores swimmingpool overholder alle gældende regler og myndighedskrav for offentlige swimmingpools. Vi tjekker vandets tilstand og renhed flere gange om dagen og sørger for at området omkring og i poolen er ren og pæn. For at hjælpe med vandets kvalitet skal alle brugere vaske sig ifølge anvisningerne på stedet inden de ankommer til poolområdet.

You are currently viewing a placeholder content from Vimeo. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information
Afspil video