Dyr og natur

Der er meget at opleve

På Gammelmark Strand Camping er vi glade for dyr!

Igennem årene har vi haft alt fra køer og heste til kanariefugle.
I dag har vi geder og kaniner som vi gerne fodrer sammen med børnene i sommersæsonen.

På markerne omkring campingpladsen går der i løbet af sæsonen køer og græsser. De har det med at følge vandrere langs stien, så måske I kan få lov at gå en tur med en ko. Se et kort over campingpladsen og dens stier i området omkring her. Eller tag et kig på den populære Gendarmsti!

I området omkring campingpladsen har vi etableret flere vandrestier igennem skovene og over markerne. Se de historiske steder langs klinterne eller gå en tur ind i skoven og hør spætterne, se uglerne eller spot et rådyr. Der er masser af natur at komme efter, og den venter bare på at blive udforsket, så måske jeres børn bliver sommerens bedste opdagelsesrejsende på Broagerland!

Hunde er velkomne

På Gammelmark Strand Camping elsker vi hunde – vi har endda en kontorhund. Vi har bare et lille sæt regler omkring vores pelsede venner.

Vi beder om forståelse for, at ikke alle vores gæster deler den samme begejstring for hunde, som vi gør. Vi vil derfor gerne gøre opmærksom på, at hunde altid skal føres i snor på vores område. Det er også dit ansvar at fjerne din hunds efterladenskaber – sørg for at samle dem op.

Hvis I husker dette lille sæt regler har vi måske en godbid til jeres gode hund i receptionen. Vi kan ikke vente med at sige hej!