Telt / Shelter

Glamping – Glamourøs Camping?

Ja, det findes faktisk!

Kan bookes til ophold imellem 1. maj og 15 september.

På Gammelmark Strand Camping behøver I ikke engang medbringe jeres eget telt. Hos os kan I leje op til 2 store glamping-telte som allerede er sat op til jer. Det store villatelt ligger lige over for hovedbygningen, hvor man finder toilet og bad, familierum, køkken og vaskerum.
Teltet ligger i læ for vinden og har aftensol samt udsigt over havet mod Dybbøl Mølle og byen Sønderborg. Teltene er rejst på en fast bund af træ med en stor træterrasse under en markise ud for.
Teltene har termotag, gulvtæppe og gardiner, og der er installeret elektrisk lys og strømtilslutning.
Sovepladserne er fordelt på to kahytter med faste senge.
Max. fire personer.

Køkkenet er udstyret med køleskab, kaffemaskine, kedel, gryder, bestik og service til seks personer.
Teltet har stort opholdsrum med borde og stole, som kan benyttes inde og ude.
Dyner, hovedpuder og linnedpakke kan lejes hos os, men der er også mulighed for selv at medbringe.

Et luksuriøst alternativ til almindelig telt-camping! Populært for vandrere på Gendarmstiensom foretrækker dyner over soveposer.

Som alternativ til vores telt tilbyder vi også hytter, bed & breakfast og to nye campingvogne.

You are currently viewing a placeholder content from Vimeo. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information
Afspil video

Gratis WLAN

På Gammelmark kan I holde kontakten med dem derhjemme imens I er på ferie med vores gratis Wi-Fi. I modtager en Wi-Fi-kode ved check-in og derfra er der ubegrænset adgang.

Desværre kan vi dog ikke garantere den hurtigste forbindelse i de uger hvor vi er fuldt booket på campingpladsen.

Elektricitet

Du kan få elektricitet på alle vores pladser, afregnet efter faktisk forbrug.

Når du tjekker ind, får du et kort, som du kan fylde op med kredit til vores el-tappepoint. Det samme kort bruges også til barrieren ved indkørslen, til familiens badeværelse, swimmingpoolen og vaskerummet. Du kan læse mere om vores servicefaciliteter her og om swimmingpoolen her.

Hvis du har brug for en adapter for at bruge vores stikkontakter, kan du låne en i receptionen ved ankomst. Vores stikkontakter bruger CEE-stik.

Hunde er velkomne

På Gammelmark Strand Camping elsker vi hunde – vi har endda en kontorhund. Vi har bare et lille sæt regler omkring vores pelsede venner.

Vi beder om forståelse for, at ikke alle vores gæster deler den samme begejstring for hunde, som vi gør. Vi vil derfor gerne gøre opmærksom på, at hunde altid skal føres i snor på vores område. Det er også dit ansvar at fjerne din hunds efterladenskaber – sørg for at samle dem op.

Hvis I husker dette lille sæt regler har vi måske en godbid til jeres gode hund i receptionen. Vi kan ikke vente med at sige hej!